ECM-lösningar för företaget

Har ni svårt att hitta ett bra system för att hantera dokument, information och ärenden på företaget, eller fungerar er nuvarande lösning inte helt optimalt? Satsa då på att skaffa en modern ECM-lösning, det sparar er såväl tid som pengar.

ECM står för Enterprice Content Management och är ett samlingsnamn för olika tekniker och system som hjälper företag att hantera information och dokument. En bra ECM-lösning kan hantera, lagra och leverera dokument och information till rätt personer och tack vare dagens moderna teknik är ECM-lösningarna mycket pålitliga och lätthanterliga idag.

Alla företag har mer eller mindre dokument och ärenden och det är av högsta vikt att de hanteras och förvaras korrekt. Förr skedde allt sådant fysiskt vilket innebar högre risker för sabotage, slitage, stöld eller att dokumenten kom på villovägar – konsekvenser som kan ge stora problem för såväl företaget som de anställda och kunderna. Idag finns det effektiva och smidiga ECM-lösningar som gör att du snabbt kan hitta det du är ute efter och där rätt personer ges åtkomst till särskilda dokument, och andra inte. Det gör att ni hela tiden får en tydlig överblick och god kontroll över alla ärenden där allt finns samlat på samma ställe i det så kallade molnet. Microdata är ett exempel på ett företag som levererar olika ECM-lösningar, bland annat fakturahantering, arkivering, diarieföring, avtalshantering och dokumenthantering. Tack vare den molnbaserade funktionen kan alla tjänster anpassas utifrån behoven hos varje enskilt företag, vilket gör det till ett kostnadseffektivt system som effektiviserar verksamheten.

Fördelen med en digital ECM-lösning är också att allting går att komma åt överallt, när som helst. Det gör att du enkelt kan hantera dokument på språng eller resande fot via mobilen, surfplattan eller den bärbara datorn vilket gör att ingenting behöver vänta. En molntjänst för dokument- och informationshantering är även en klimatsmart lösning och du kan alltid lita på att allting finns på samma ställe i säkert förvar.


Välkommen

Välkommen till turnpoint.se, en sajt om föregande. Vi hoppas att du hittar vad du söker!

Senaste inläggen