Rätt sätt att starta nytt företag

Titeln kan tyckas vara lite missvisande, det är svårt att definera exakt vad som är "rätt sätt" efterosm omständigheterna styr hur du går till väga. Men det finns delar av uppstarten som är lika för alla och där du som egenföretagare har chansen att göra rätt val. 

Optimism

Det första är att vara en ren och skär optmist. Du vill säkert börja smått för att inte samla på dig skulder men du bygger för framtiden och ser nya mål i siktet. Även vid motgångar gäller det att hålla humöret uppe in till det sista och försöka se möjligheterna. Det krävs mycket tid och hårt arbete att starta och driva en egen firma. Det orkar du inte i längden utan optimism. 

Tusen frågor

Ställ tusen frågor kring ditt företagande och delarna runtomkring. Om någon tycker att du ställer en dum fråga, är det ingen person du behöver förlita dig på för kunskap och lärande. Hitta någon annan som kan dela med sig av sina tankar, sin kritik och kunskap samt vara ett stöd när du påbörjar den här resan. Det finns inga dumma frågor och det är alltid bättre att fråga en gång för mycket än för lite!


Välkommen

Välkommen till turnpoint.se, en sajt om föregande. Vi hoppas att du hittar vad du söker!

Senaste inläggen