Skapa något unikt för företagets fastigheter

Om företaget äger sin fastigheter som man bedriver sin verksamhet i så kan det behövas ett visst underhåll på dessa. Det är viktigt för att värdet på fastigheterna ska stå sig men också för att fastigheterna inte ska förfalla.

Om det är frågan om fastigheternas fasad som stå på listan över saker som ka fixas så kan det finna anledning att titta på alternativ till detta. Skapa något unikt för företagets fastigheter genom fasadgrönska. Så klart så kräver växtlighet på en fasad noggrann planering då klätterväxter behöver ett bra stöd för att kunna klättra och växa upp efter väggar. genom Jakob Rope Systems med nät så kan detta bli verklighet för er. Med fasad som grönska så utstrålar företaget något som man inte gjort tidigare. Man kan även smycka innerväggar om man önskar.

Så klart så kan företagets fasad behöva en renovering men genom att låta växtlighet ta över stora väggar så blir det både en estetiskt vacker miljö och man skapa något som gynnar ekologin i vår miljö. Bin och fåglar kommer att trivas vid er fastighet på ett sätt som ni inte sett förut. Tack vare det Webnet som trådnätet kallas så kan man forma det på det sätt som önskas och gå runt hörn eller varför inte skapa skulpturer kring fastigheten där växter kan klättra och grönska. Det är bara den egna fantasin som sätter gränser på hur det kommer att se ut.


Välkommen

Välkommen till turnpoint.se, en sajt om föregande. Vi hoppas att du hittar vad du söker!

Senaste inläggen